29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda "Cumhuriyet" teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, oratoryo, drama gösterileri alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi.

Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yoğun katılımlarından dolayı yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi